MOTORMAN » - Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 - 19:47
Η Κρήτη κορυφαίος προορισμός

Τους 25 καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο παρουσιάζει η διαδικτυακή έκδοση της U.S. News προτείνοντας στους αναγνώστες της τα κορυφαία μέρη του πλανήτη που μπορούν να επισκεφτούν. Μάλιστα ζητά από τους αναγνώστες να ψηφίσουν θετικά ή αρνητικά για κάθε προορισμό.



Στον κατάλογο περιλαμβάνεται και η Κρήτη στη θέση 16, γεγονός ιδιαίτερα θετικό, αφού ουσιαστικά πρόκειται για ένα από τους μακρινούς προορισμούς για τους Αμερικανούς.

 Είναι δε αξιοσημείωτο πως συγκέντρωνε μέχρι χθες τις περισσότερες προτιμήσεις με 10.746 θετικές ψήφους έναντι 851 αρνητικών, όταν το Παρίσι που ήταν στη θέση 1 ήταν στις 4.483 θετικές και 1.883 αρνητικές.

 Αντίστοιχα ήταν και τα ποσοστά άλλων περιοχών που προτείνονται όπως η Νέα Υόρκη, το Πουέρτο Ρίκο, η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, τα Μαούι κά.

Το πιο σημαντικό στοιχεί όμως είναι πως πρόκειται για έναν πλήρη οδηγό με απόλυτα χρηστικές πληροφορίες, που διαμορφώθηκε από τους συντάκτες και έχει αναλυτικά και χρήσιμα στοιχεία για κάθε Αμερικανό ταξιδιώτη, στον οποίο απευθύνεται.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ακολουθήστε μας!

Motorman. Από το Blogger.


kosnte.blogspot.com-Google pagerank and Worth