MOTORMAN » - Κυριακή 8 Απριλίου 2012 - 19:51
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Διαμαντοπούλου με ΠΝΟ



Αναμένεται σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο με την κα. Διαμαντοπούλου και τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη






Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) και της υπουργού Ανάπτυξης Άννας Διαμαντοπούλου, ενόψει της προγραμματισμένης απεργίας της ΠΝΟ την Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη. «Για εμάς ισχύει η απεργία» δήλωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΝΟ, Σάββας Τσιμπόγλου.

Αναμένεται σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο με την κα. Διαμαντοπούλου και τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη. 

Μιλώντας το Σάββατο το πρωί στην κρατική τηλεόραση, η υπουργός είχε τονίσει ότι ο διάλογος πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την τελευταία στιγμή. 

Αναγνώρισε ότι οι ναυτεργάτες έχουν δίκιο σε ορισμένα αιτήματα και δέχθηκε ότι ήταν λάθος του ΠΑΣΟΚ να καταργήσει το υπουργείο Ναυτιλίας. 

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, κάλεσε επίσης σε νέα συνάντηση τη Μεγάλη Δευτέρα τους ναυτεργάτες για το θέμα του Οίκου Ναύτου.

Μιλώντας στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Κυριακή με Δράση, ο Γιώργος Τσακίρης, πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας αναφερόμενος στην απεργία της ΠΝΟ, είπε ότι «πριν προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια πρέπει να σκεφτόμαστε τις συνέπειες». 





http://www.skai.gr/news/greece/article/199944/antigrafotouantigrafotouantigrafotounea-sunadisi-me-pno-epidiokei-i-diamadopoulou/

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ακολουθήστε μας!

Motorman. Από το Blogger.


kosnte.blogspot.com-Google pagerank and Worth