MOTORMAN » , - Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 - 05:50
Από σημερα ! Σάββατο τα δρομολόγια του «ELLI T.»

«Πράσινο φως» από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων-Απομένει η υπογραφή του υπουργού


Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιήσει το πρώτο του δρομολόγιο από το Ρέθυμνο προς τον Πειραιά το πλοίο «ELLI T.», σύμφωνα με την Cretan Lines. Η Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων, μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε, έκρινε ότι το πλοίο είναι αξιόπλοο και μπορεί με ασφάλεια να ξεκινήσει να εκτελεί δρομολόγια.
Αυτό που απομένει πλέον, είναι η υπογραφή του υπουργού Ναυτιλίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «Κρητικές Θαλάσσιες Γραμμές» σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, αναφέρει τα εξής: «Η Cretan Lines ανακοινώνει ότι μετά από τον πολυήμερο έλεγχο των πιστοποιητικών του πλοίου μας «ELLI Τ.», από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την αξιοπλοΐα του και την ασφαλή εκτέλεση των δρομολογίων του.


Η Διεύθυνση Επιθεώρησης διαβίβασε στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας το παραπάνω σήμα και περιμένουμε την υπογραφή του προκειμένου να ξεκινήσει το πλοίο μας τα δρομολόγιά του.
Θέλουμε να καθησυχάσουμε τους Ρεθεμνιώτες των οποίων το ενδιαφέρον και την αγωνία καταλαβαίνουμε, ότι οποιαδήποτε εμπόδια και αν παρουσιάζονται, θα τα ξεπερνάμε και θα τα επιλύουμε. Όποια παραπληροφόρηση και σχόλια ακούγονται είναι ανυπόστατα και εξυπηρετούν κάποιες σκοπιμότητες.
Το πλοίο των Ρεθεμνιωτών είναι πλέον έτοιμο για την έναρξη των δρομολογίων του το Σάββατο, εφόσον υπογράψει ο υπουργός την έκδοση αποδοχής δρομολόγησης. Από σήμερα Παρασκευή 20-7-2012, θα εκδίδονται κανονικά εισιτήρια.
Να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα τους βουλευτές Ρεθύμνου, κ.κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη και Ανδρέα Ξανθό που με πραγματικό ενδιαφέρον παρακολουθούσαν από κοντά και βοηθούσαν την προσπάθεια που κάναμε».

,

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ακολουθήστε μας!

Motorman. Από το Blogger.


kosnte.blogspot.com-Google pagerank and Worth