MOTORMAN » , - Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 - 16:51
Τρίτη 4 Ιούνη στις 10.30 το πρωί στον Οίκο Ναύτη,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς 3 Ιούνη 2013
           
Στα θέματα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΑΤ στη συνεδρίαση την Τρίτη  4 Ιούνη περιλαμβάνεται και το θέμα: «Λήψη απόφασης για την συμμετοχή ή όχι του ΝΑΤ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ε.Τ.Ε».

          Στην εισήγηση αναφέρεται ότι οι 33.986 μετοχές της Ε.Τ.Ε που κατέχει το ΝΑΤ, στις 24-5-2013  με απόφαση (Reverse split) της Τράπεζας μετατράπηκαν σε 3.398 ενώ ταυτόχρονα η αξία τους όλα αυτά τα χρόνια από την αγορά τους έχει πέσει κατακόρυφα.
          Η ληστεία των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και του ΝΑΤ γίνεται για να στηρίζουν το Τραπεζικό σύστημα και να δίνουν θαλασσοδάνεια στους εφοπλιστές και συνολικά στο κεφάλαιο.       
Τεράστιες είναι ευθύνες των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και της πλειοψηφίας των διοικητικών συμβουλίων του ΝΑΤ, που μετέτρεψαν τις εισφορές των ασφαλισμένων σε ομόλογα και μετοχές για να λεηλατηθούν προς όφελος του κεφαλαίου.
Αποδεικνύεται και επιβεβαιώνεται η θέση μας ότι οι εισφορές των ασφαλισμένων δεν πρέπει να γίνονται χρηματιστηριακός και τραπεζικός τζόγος.
Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους να συμμετέχουν την Τρίτη 4 Ιούνη στις 10.30 το πρωί στον Οίκο Ναύτη, στην συγκέντρωση της ΠΕΣ/ΝΑΤ για την Κοινωνική Ασφάλιση.
Συμμετέχουμε την Τετάρτη 5 Ιούνη, στην συνδικαλιστική παρέμβαση της ΠΝΟ, για να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους απλήρωτους για μήνες  ναυτεργάτες της επιβατηγού ναυτιλίας.   
Συμμετέχουμε την Πέμπτη 6 Ιούνη στις 10 το πρωί στηνΠαναττική – Πανσυνταξιουχική  συγκέντρωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνταξιουχικών Οργανώσεων στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και στην πορεία που θα ακολουθήσει στο υπουργείο Εργασίας.
                         
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

,

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ακολουθήστε μας!

0 σχόλια

Τα σχόλια σας....

Motorman. Από το Blogger.


kosnte.blogspot.com-Google pagerank and Worth